/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un TIR din Moldova, implicat într-un grav accident la Iași. Sunt cel puțin 20 de persoane rănite

16 noiembrie 2017, ora 21:13

În accident a fost implicat un microbuz care transporta pasageri, pe ruta Cosmești. În momentul actual, 20 de pasageri au fost răniți, aceștia având răni ușoare. Bilanțul nu este definitiv. Nu sunt persoane decedate, scrie bzi.ro.

În urma unor prime cercetări, șoferul TIR-ului, Stan V. ar fi cel vinovat. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Șoferul microbuzului Ursu G. a afirmat că șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens! Șoferul microbuzului a încercat să evite impactul, dar acesta fiind imposibil de evitat. Șoferul TIR-ului, confirmă faptul că șoferul microbuzului a încercat să evite contactul, dar avea o viteză mare.

La fața locului este o adevărată desfășurare de forțe de ordine, fiind prezente mai multe echipaje medicale, pompieri, poliție, criminaliști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram