Silvia Radu, primarul interimar al capitalei, a semnat o dispoziție privind asigurarea ordinii publice în ziua desfășurării referendumului local. Astfel, duminică pe o rază de 100 de metri de la secțiile de votare se vor interzice desfășurarea întrunirilor și comercializarea băuturilor alcoolice.

Potrivit documentului, responsabili de respectarea dispoziției este șeful Direcției comerț, alimentație publică și prestări servicii, Marcel Zambițchi și șeful adjunct al Poliției capitalei, Silviu Mușuc. Iar, secretarul interimar al Consiliului municipal Adrian Talmaci va asigura controlul executării prezentei dispoziții.

Duminică 19 noiembrie în Chișinău se vor deschide 307 secții de votare. Menționăm că pentru desfășurarea referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă din bugetul de stat au fost alocate nouă milioane de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!