/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Mai mulți tineri au fost prinși pe străzile Capitalei în timp ce consumau droguri

missing
17 noiembrie 2017, ora 09:33

Alţii doi au fost depistaţi într-un automobil parcat pe marginea carosabilului pe o stradă din sectorul Râşcani, ce aparţine unei companii de taxi, unde consumau substanţe narcotice. Ei s-au dovedit a fi cu vârstele de 21 ani şi respectiv 25 ani. În automobil poliţiştii au depistat o sacoşă cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată. Un alt taximetrist a fost surprins şi reţinut în sectorul Botanica, asupra căruia s-a depistat de asemenea un pacheţel cu stupefiante. El s-a dovedit a fi în vârstă de 30 ani.

În toate cazurile au fost solicitate grupele operative la faţa locului pentru documentarea suspecţilor şi ridicarea probelor delicte, fiind încătuşaţi şi escortaţi la Inspectorate pentru audieri. De asemenea au fost numite un şir de expertize chimice, care vor fi efectuate de către angajaţii Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Conform legislaţiei în vigoare suspecţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 15 000 lei la 21 000 lei sau închisoare pe un termen de la 2 la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram