Forțele de ordine au reţinut în flagrant delict câţiva indivizi, în timpul consumului de stupefiante pe străzile Capitalei. Astfel, în cadrul patrulărilor pe străzile sectorului Buiucani, poliţiştii au observat doi necunoscuţi dubioşi care încercau să se ascundă în curtea unei case de locuit. Aceştia au fost localizaţi, fiindu-le solicitate actele de identitate, care s-au dovedit a fi cu vârstele de 21 ani şi respectiv 22 ani. Asupra lor au fost depistate câteva pacheţele cu o masă vegetală asemănătoare cânepei.

Alţii doi au fost depistaţi într-un automobil parcat pe marginea carosabilului pe o stradă din sectorul Râşcani, ce aparţine unei companii de taxi, unde consumau substanţe narcotice. Ei s-au dovedit a fi cu vârstele de 21 ani şi respectiv 25 ani. În automobil poliţiştii au depistat o sacoşă cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată. Un alt taximetrist a fost surprins şi reţinut în sectorul Botanica, asupra căruia s-a depistat de asemenea un pacheţel cu stupefiante. El s-a dovedit a fi în vârstă de 30 ani.

În toate cazurile au fost solicitate grupele operative la faţa locului pentru documentarea suspecţilor şi ridicarea probelor delicte, fiind încătuşaţi şi escortaţi la Inspectorate pentru audieri. De asemenea au fost numite un şir de expertize chimice, care vor fi efectuate de către angajaţii Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Conform legislaţiei în vigoare suspecţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 15 000 lei la 21 000 lei sau închisoare pe un termen de la 2 la 5 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!