/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Politica. Maia Sandu, către Andrian Candu: De ce nu au pretenții față de Leancă și cei 18 foști deputați PLDM?

missing
17 noiembrie 2017, ora 16:45

„Dacă tot au așa de multe pretenții la PLDM, de ce mi le spun mie? Pentru că primul președinte sau vicepreședinte al PLDM este partener de coaliție al PDM – este domnul Leancă. După care sunt 18 foști deputați din PLDM. – Poate că ei consideră că dvs ați uzurpat puterea în PLDM și de ce vi se încriminează toate aceste lucruri? – Da, e foarte nostim acest lucru. Reacția lor este isterică. PDM și PSRM în ultima vreme au devenit foarte isterici”, a declarat Maia Sandu, Lidera PAS în cadrul emisiunii Politica.

Ieri, în cadrul ședinței Parlamentului, acuzațiile lui Andrian Candu la adresa Maiei Sandu au curs gârla minute în șir. Asta chiar dacă și democratul Candu făcea parte din guvernare atunci când, spune el, cei din PLDM furau țara. Maia Sandu a spus că nu înțelege de ce dacă liberal-democrații erau corupți, democrații i-au ademenit pe cei 18 deputați PLDM în fracțiunea Partidului Democrat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram