/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Și-a pierdut viața într-un incendiu. Corpul neînsuflețit al unui bărbat de 36 ani a fost găsi în propria casă

20 noiembrie 2017, ora 11:51

Ulterior în casă a fost găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat de 36 de ani, proprietarul locuinței. Potrivit unui comunicat al DSE bărbatul cel mai probabil s-a intoxicat cu fum, în urma procesului de ardere. În aceeași cameră s-a depistat că flăcările au distrus salteaua de pat.

Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului se constată, la fața locului intervenind angajați ai Secției situații excepționale și ai Inspectoratului teritorial de poliție din Cantemir.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de urgență, roagă cetățenii să respecte normele de securitate, iar cei care au în grijă copii, persoane în etate și persoane cu dificultăți de deplasare, să îi monitorizeze strict, pentru a evita situațiile excepționale cu pierderi de vieți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram