/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ A învins la turneul campionilor. Grigor Dimitrov a câștigat pentru prima data acest trofeu

missing
20 noiembrie 2017, ora 16:24

După 2 ore și 30 de minute jucate, Dimitrov a câștigat cel mai important trofeu din cariera sa. Bulgarul s-a impus în fata lui Goffin în trei seturi cu scorul de 7-5, 4-6 și 6-3.

Ambii sportivi au ajuns în premieră finaliști ai Turneului Campionilor. După această finală Dimitrov va urca trei poziții în clasamentul mondial și se va clasa pe locul trei în TOP. În vârstă de 26 de ani, bulgarul a avut cel mai bun an din cariera sa. În 2017, acesta a mai învins la Brisbane, Sofia și Cincinnati.

De partea cealaltă, pentru Goffin sezonul nu se termină aici. În weekend-ul următor acesta va juca în finala Cupei Davis. Anul acesta belgianul și-a trecut în palmares două trofee – de la Shenzhen și Tokyo.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram