/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ L-a făcut KO în 11 secunde. Zolani Tete a înregistrat un nou record în box

missing
20 noiembrie 2017, ora 17:36

Pugilistul, de 29 de ani, este noul campion la categoria „Cocoș” după versiunea Organizației Mondiale de Box după ce a obținut victorie în fața conaționalului său Siboniso Gonya în doar 11 secunde.

În vârstă de 25 de ani, Gonya nu a reușit nici o lovitură, iar după ce a primit croșeul de dreapta a stat minute în șir întins la podea primind îngrijiri.

Tete trece printr-o perioadă bună din cariera sa, după victoria în fața lui Gonya. Sud-americanul a înregistrat cea de-a 10-a victorie consecutivă în carieră. Acesta nu a pierdut nici un meci din septembrie 2012, atunci când a cedat în fața lui Roberto Sosa cu 16:3.

Precedentul record KO a fost de 17 secunde și a fost reușit de portoricanul Daniel Jimenez în 1994, în fața austriacului Harald Geier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram