/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Emoții pe ringul de dans. Moldoveanca Ana Matuș, cerută în căsătorie după victoria la Campionatul Mondial

21 noiembrie 2017, ora 19:23

La finalul concursului, după ce cuplul a luat aurul, moldoveanca a avut parte de o surpriza emoționantă. Și el emoționat, Gabriele Gofredo, a cerut-o pe Ana în căsătorie chiar pe ringul de dans. Dansatoarea a răspuns cu un „da” ferm, iar publicul și concurenții i-au aplaudat îndelung.

Moldoveanca nu s-a așteptat la acest moment: „Sunt șocată, nu am cuvinte! Îl iubesc mai mult decât orice și sunt gata să fac orice pentru el și să fiu alături de el până la sfârșitul vieții mele”.

La turneu au participat peste 80 de cupluri, reprezentanți a peste 50 de țări. Cuplul Gabi și Ana a reușit să se impună pe prima poziție și să intre în istorie cu această performanță. Ei au intrat în top trei sportivi cărora le-a reușit să câștige de trei ori consecutiv acest campionat în ultimii 50 de ani. Italianul Gabriele Goffredo și moldoveanca Ana Matuș formează un cuplu de dansatori din 2011 și sunt unicii care au reușit să treacă Republica Moldova în lista câștigătorilor de la Viena.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram