/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Noi învinuiți în Cazul Braguța. Mai mulți angajați ai izolatorului pentru detenție provizorie, puși sub învinuire de procurori

22 noiembrie 2017, ora 13:19

– „Ne-au spus că ne învinuiesc. Nu știu, au indicații. De la cine au indicații noi nu suntem la curent. Nu au vrut să ne informeze”, a menționat angajatul izolatorului.

– „De ce anume sunteți învinuit?”, reporter TV8.

– „Păi nu știu. Noi ne-am îndeplinit toate obligațiunile. Mai departe nu cunosc. Mă scuzați, eu mai mult nu dau nicio informație”.

– „Dar vă recunoașteți vina?”

– „Nu recunosc nicio vină eu. Ne-au spus că ne învinuiesc”, a menționat angajatul izolatorului pentru detenție provizorie de pe strada Tighina.

Andrei Braguța a fost reținut în august de Poliția de Patrulare după ce s-ar fi împotrivit somațiilor oamenilor legii. La 10 zile după arest, tânărul a decedat în condiții suspecte în penitenciar. În acest caz sunt învinuite șapte persoane, dintre care trei polițiști. Aceștia riscă de la 8 la 15 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram