/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Spectacol în UCL. Sevilla a întors scorul după ce pierdea cu 3-0

22 noiembrie 2017, ora 18:10

Aseară s-au jucat meciurile din a 5-a etapa a grupelor Champions League. S-a marcat în toate partidele. Marea „bătălie” s-a dat între Sevilla și Liverpool. Spaniolii au reușit să întoarcă scorul după ce erau conduși cu 3-0 de englezi. Liverpool a început bine meciul. La finalul primei reprize, englezii conduceau cu 3-0 în fața Seviliei. Firmino a reușit o dublă, marcând în minutul 2. Apoi a mai marcat odată în minutul 30. Acesta a dat și o pasă decisivă pentru Mane în minutul 22, care a marcat cu capul.

Bucuria nu a durat mult. Spaniolii au revenit în joc chiar în stilul în care Liverpool a întors scorul în fața lui Milan într-o finală de Champions League în 2005. Spaniolii au revenit senzațional după pauză prin dubla francezului Ben Yedder în minutele 51 și 60 ale jocului.

Sevilla a luptat până la final iar în minutele de prelungiri a reușit egalarea prin Pizarro după un corner.

Liverpool, Sevilla și Spartak Moscova, care a remizat aseară pe teren propriu, 1-1 cu NK Maribor, luptă pentru locurile de calificare. Cine va trece – se va stabili în duelul din ultimul meci din grupe.

În celelalte partide, Manchester City a câștigat la limită cu Feyenoord, unicul gol fiind marcat de Sterling pe finalul partidei. Shakhtar Donetsk a cedat cu 0-3 în fața italienilor de la Napoli, dar totuși se mențin pe poziția a 2-a în grupă și mai are șanse la calificare.

Debutanta Leipzig a obținut o victorie importantă în fața celor de la Monaco, s-au impus cu 4-1 în deplasare și mai speră la calificare după ce FC Porto a încheiat la egal partida cu Beșiktaș Istambul, scor 1-1. De partea cealaltă, Tothenham și-a asigurat biletul pentru play-off, după ce a învins-o pe Dortmund cu 2-1.

Scorul etapei a fost stabilit de Real Madrid, galacticii au distrus-o pe Apoel cu 6-0 în deplasare. Ronaldo și Benzema au marcat câte o dublă. Pe tabela de marcaj și-au mai trecut numele Luka Modrici și Nacho.

Dacă în campionat, Ronaldo o duce groaznic, având doar un gol marcat de la începutul sezonului, în Liga Campionilor portughezul înregistrează recorduri. Lusitanul a marcat până acum 113 goluri în cea mai tare competiție continentală și este unicul jucător care a reușit să treacă pragul de 100 de goluri în Liga Campionilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram