/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Sheriff, aproape să facă istorie. Viespele joacă în această seară cu FC Zlin, la Tiraspol

missing
23 noiembrie 2017, ora 18:38

„Este un meci important, decisiv pentru configurația clasamentului grupei, care va fi diferit de cel disputat în tur, în Cehia. Punem în prezent la punct ultimele detalii referitoare la partida-retur. O abordăm cu maximă responsabilitate. Ne dorim un rezultat bun. Cu atât mai mult cu cât jucăm pe teren propriu”, a menționat Roberto Bordin, antrenorul FC Sheriff

Tiraspolenii joacă acasă și sunt deciși să scoată un rezultat bun. Acesta i-ar asigura ieșirea din faza grupelor pentru prima oară în istorie. Până acum Sheriff nu a suferit nici o înfrângere și ocupă locul 2 în grupe cu 6 puncte. Tot atâtea are și FC Copenhaga care joacă astăzi cu Lokomotiv Moscova. Meciul Sheriff Tiraspol cu FC Zlin va începe la ora 22 și 5 minute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram