/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Gălăgie pe linie de partid. Ion Ceban, pedepsit de Natalia Morari la „Politica”

missing
23 noiembrie 2017, ora 17:53

„Noi am făcut o campanie apolitică, noi nu am vorbit de socialiști. Eu am adus o sumedenie de materiale, care au fost în această campanie. Nici măcar culoarea roșie specifică socialiștilor, ca să nu deranjeze din punctul ăsta de vedere nici pe cei de dreapta, nici pe cei de stânga”, a declarat Ion Ceban

„Da, dar panourile totuși au fost de culoare roșie”, a replicat Natalia Morari.

„Nu au fost de culoare roșie, a fost albă și unde au fost adăugate… dar nu au fost PSRM, nu au fost chemări la votați PSRM”, a adăugat socialistul.

Ion Ceban pare să fi preluat tactica politicianului rus Vladimir Zhirinovsky de a gesticula nervos și de a-i bruia gălăgios pe ceilalți vorbitori. Acesta a ignorat toate întrebările Nataliei Morari.

„Dvs țineți minte întrebarea care v-am pus-o?”, a întrebat moderatoarea emisiunii.

„Nu m-ați ascultat până la capăt, noi am făcut o conferință de presă unde am prezentat proiectele făcute de fracțiunea PSRM”, a răspuns consilierul.

În campania prezidențială Igor Dodon spunea că va demasca schemele oligarhice una câte una. Întrebat de Natalia Morari care au fost schemele deconspirate de Dodon într-un an de aflare la Președinție, Ion Ceban a încercat să jongleze printre răspunsuri. Până la urmă a răspuns: Una!

„Un an a trecut de când domnul Dodon a venit președinte, eu îmi aduc aminte de acea campanie în care Igor Dodon de nenumărate ori a spus că atunci când el va deveni președinte el va apela des la acel instrument pe care îl are președintele țării – Consiliul Superior de Securitate și va începe să distrugă schemă după schemă. Vreau să vă întreb care scheme a distrus Igor Dodon și câte?”, a întrebat Morari.

„În limitele competenței… ceea ce ține de primărie eu pot să vă spun că peste 2000 de scheme au fost deconspirate în acest an. Eu vreau să vă întreb un lucru, pentru a finaliza cu referendumul, dacă aveau alegeri anticipate în primăria municipiului Chișinău, dreapta câștiga dacă erau alegeri anticipate în Chișinău da sau nu?”, a spus Ceban

„Iată vă spun cum este, nu știu. Acum spuneți-mi vă rog vreau să știu care scheme a distrus Igor Dodon”, a întrebat din nou jurnalista.

„V-am spus schema energetică unu”, a răspuns într-un final socialistul.

Pentru că la un moment dat discuția devenise absurdă, deoarece nu mai exista nici o legătură între întrebare și răspuns, moderatoarea emisiunii a cerut ca invitaților să le fie deconectate microfoanele: „Dragă regie vă rog să stingeți sunetul și la domnul Ceban și la domnul Kulminschi, pentru că altfel e imposibil de pus întrebări în această seară. Eu îmi cer scuze pentru acest lucru”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram