Un polițist și trei presupuși teroriști și-au pierdut viața în cursul unei operațiuni antiteroriste, desfășurate împotriva unor indivizi periculoși, adăpostiți într-un bloc de locuințe de la periferia capitalei Tbilisi.

Potrivit presei georgiene, schimbul de focuri a început imediat după ce gruparea înarmată a fost somată de oamenii legii să se predea. Asaltul a provocat un intens schimb de focuri și explozii într-o zonă blocată de forțele de poliție. Serviciile de Securitate au anunțat locuitorii ale căror bunuri au fost distruse vor fi despăgubiți.

„Am fost nevoiți să evacuăm toți locuitorii blocului, dar și din împrejurimi. Toate pagubele produse în urma operațiunii anti-teroriste vor fi compensate”, a declarat Nino Giorgubiani, purtătoarea de cuvânt a serviciilor de securitate.

Grupul armat a refuzat să se predea, a deschis focul din automate şi a lansat grenade asupra forţelor de ordine. Potrivit autorităţilor georgiene, suspecţii sunt ceceni cu cetăţenie rusă.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!