/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Problema transportului din Trușeni: Autoritățile au găsit soluții provizorii. Vor suplini numărul microbuzelor și autobuzelor

25 noiembrie 2017, ora 08:11

Primarul Silvia Radu şi-a exprimat nemulţumirea de faptul că primarul de Trușeni a convocat o ședință extraordinară a Consiliului local, pe ordinea de zi fiind inclusă chestiunea în cauză, personal însă a plecat într-o deplasare, din cont propriu, în Ucraina.

În context, în discursul său din ședința Consiliului local Trușeni, primarul interimar al capitalei a precizat că municipalitatea a găsit deja o soluţie pentru asigurarea localității cu transport public spre Chișinău, prin suplinirea cu 4 unităţi de transport pe ruta de microbuz nr. 135. În acelaşi timp, ruta de autobuz nr. 17 va fi suplinită cu o unitate de transport – autobuz de capacitate mare.

De asemenea, va fi modificat graficul de circulaţie a unităţilor de transport de pe rutele existente, astfel încât să fie redus timpul de aşteptare în staţii.

Aceste soluţii sunt provizorii, însă i-a asigurat pe aleşii locali din Truşeni că locuitorilor de aici vor beneficia de servicii mult mai calitative ca până acum.

În altă ordine de idei, Silvia Radu a informat că Primăria Chişinău examinează posibilitatea de a contracta un operator privat care să asigure transportarea elevilor din Truşeni spre şcolile din capitală, unde îşi fac studiile. Până la o decizie definitivă în acest sens, primarul general interimar a solicitat aleşilor locali din Truşeni să stabilească un itinerar al acestor rute speciale, reieşind din amplasarea instituţiilor de învăţământ din Chişinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram