/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ce prezic astrele? Violență sexuală, psihologică sau fizică? Promo-Lex a lansat un „Horoscop anti-violență”

26 noiembrie 2017, ora 08:00

1. Berbec
Uranus vă surâde! – Veți avea un an bun și o relație profundă cu partenerul de viață. Veți trăi dragostea adevărată și doar sfârșitul anului va aduce dezamăgiri. Totul va începe de la o palmă și se va termina cu un ordin de restricție de urgență.
#StopViolentaFizică #OrdinDeRestricțieDeUrgență

2. Taur
Uranus va genera la nativele zodiei Taur dorința de independență, libertate, optimism și forță de muncă. Dar, vor renunța la toate de frica și sub presiunea partenerilor geloși și autoritari.
#StopViolențaPsihologică

3. Gemeni
Femeile din zodia Gemeni vor avea parte de multe provocări și „surprize” neplăcute la locul de muncă. Hărțuirea sexuală din partea șefului va fi la ordinea zilei. De dragul carierei vor răbda toate înjosirile, iar Uranus le va umbri ambițiile profesionale.
#StopViolențaSexuală

4. Rac
Vă merge bine din punct de vedere financiar, deoarece Karma este în casa banilor până în noiembrie. Însă, nu vă bucurați prea mult! Nu veți putea dispune de propriii bani, pentru că partenerul de viață vi-i confiscă până la ultimul bănuț. Așa face mereu!
#StopViolențaEconomică

5. Leu
Începutul de an vine cu revigorarea relațiilor, chiar și acolo unde s-a ajuns la abuz de alcool, amenințări, ordonanțe de protecție și divorț. Partenerul vă jură că s-a schimbat și totul va fi altfel. Aveți copii și sunteți dispusă să îi oferiți a „șaptea” șansă, după ce primele șase deja le-a ratat.
#StopViolențaPsihologică #ReabilitareAgresori

6. Fecioară
2018 va aduce căutare spirituală, semne de la Univers și intuiție bună. Păcat că partenerul de viață și părinții nu vă înțeleg și vă obligă să renunțați la spiritualitatea și credința dvs., inclusiv prin șantaj, amenințări și izolare.
#StopViolențaSpirituală

7. Balanță
Karma va intra în Rac, fapt ce va deschide noi oportunități de a călători. Dar, călătoriile vor fi un pic altfel decât v-ați dori. Împreună cu copiii veți părăsi căminul familial de frica bătăilor partenerului de viață. Veți obține ordonanță de protecție și veți căuta adăpost în alt oraș.
#StopViolențaFizică #OrdonanțaDeProtecție

8. Scorpion
Intrarea lui Uranus în casa a VII-a va presupune pentru Scorpioni gelozie și certuri cu partenerul de viață. Fiți atente cu cine începeți o relație romantică – s-ar putea să fiți obligate să întrețineți relații sexuale nedorite.
#StopViolențaSexuală

9. Săgetător
Relația de cuplu a femeilor Săgetător va trece prin momente de tensiune. Certurile frecvente în familie, amenințările și bătăile vor afecta grav psihicul copiilor. Vor urma ani de consiliere psihologică.
#StopViolențaPsihologică

10. Capricorn
Nativele din zodia Capricorn își vor schimba stilului de viață. Uranus va părăsi casa a II-a, cea a banilor, și va intra în casa a III-a a dependenței financiare și emoționale față de partenerul de viață.
#StopViolențaEconomică #StopViolențaPsihologică

11. Vărsător
Retrogradarea lui Venus în casa a XII-a va aduce în relația de cuplu a nativelor zodiei Vărsător un val imens de gelozie și ură . Veți cunoaște latura întunecată a caracterului partenerului vostru, iar comportamentul lui sexual abuziv va deveni o normă.
#StopViolențaSexuală

12. Pești
Adolescentele native din această zodie vor avea confruntări serioase cu părinții, care nu le înțeleg aspirațiile și nevoile. Insultele, bătăile și controlul excesiv din partea părinților nu vor înceta pe tot parcursul anului.
#StopViolențaPsihologică #StopViolențaFizică

NU CONTEAZĂ CE PREZIC ASTRELE, CONTEAZĂ CE ZICE LEGEA!

Foto: Promolex.md

Violența în familie și violența sexuală sunt crime și se pedepsesc conform Codului Penal. Dacă sunteți victimă a violenței în familie, violenței sexuale sau dacă sunteți martor/ă al unui astfel de caz, cereți ajutor la POLIȚIE la nr. de tel. 902

Există organizații care acorda sprijin gratuit victimelor violenței de gen (asistență juridică, psihologică, medicală, socială și adăpost temporar). Serviciile sunt confidențiale şi gratuite!

APELAȚI:
Asociația Promo-LEX: tel. 022 450-024;
Centrul de Reabilitare a Victimelor Torturii „Memoria”: tel. 022 273-222;
Asociația Împotriva Violenței „Casa Mărioarei” : 0 22 725-861.

„Horoscopul” face parte din Campania realizată de Asociația Promo-LEX, Centrul de Reabilitare a Victimelor Torturii „Memoria” și Asociația Împotriva Violenței „Casa Mărioarei”, în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliției al MAI.

Scopul general al Campaniei este de a spori gradul de conștientizare a populației cu privire la problema violenței în bază de gen în Republica Moldova. De asemenea, Campania vine să informeze populația cu privire la mecanismele legale de protecție și serviciile de asistență disponibile pentru victimele violenței în bază de gen.

Campania dată este organizată în contextul Campaniei Internaționale „16 Zile de activism împotriva violenței în bază de Gen” care se desfășară anual în perioada 24 noiembrie – 10 decembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram