/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Alexandru Fleaș și Oleg Poiată, demiși de la Primărie: „Este un abuz din partea Silviei Radu”

missing
30 noiembrie 2017, ora 18:41

Potrivit ofițerului de presă al Primăriei, Vadim Brânzaniuc, primarul interimar a decis să-i demită deoarece ar fi administrat defectuos subdiviziunile de care au fost responsabili: „Nu s-a semnat contractul de întreținere a drumurilor pentru anul 2018. Direcția nu a dus la îndeplinire obligațiile și anume: marcarea drumurilor, semnalizarea corectă a acestora, nu s-a făcut pregătirea corespunzătoare pentru pregătirea de iarnă”.

Iar Alexandru Fleș a fost demis pentru neregulile recent depistate la mai multe instituții de învățământ din Capitală.

„Neregulile în procesul de alimentare a copiilor de la grădinița 157, dar și cazul privind reparația liceului Mihai Eminescu”, susține Vadim Brânzaniuc.

Oleg Poiată consideră că Silvia Radu l-a demis abuziv, iar Alexandru Fleaș nu a răspuns la telefon pentru comentarii.

„Este un abuz din partea dumneaei și o continuare a abuzului care a avut loc la ședința de luni a Primăriei. Dispoziția ar trebui să o semneze domnul primar Chirtoacă, nu dumneaei. Tot ce mi se incriminează nu este adevărat”, spune Oleg Poiată.

Nu este clar deocamdată dacă cei doi vor contesta decizia de demitere. La ședința operativa de lunea trecută Silvia Radu la-a alungat pe Oleg Poiată din sală.

Reporter: Parascovia Spic

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram