/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Evghenii Șevciuc dat în căutare de așa zisele autorități din transnistria. Acesta figurează în șase dosare penale

missing
01 decembrie 2017, ora 14:18

Potrivit novostipmr.com, Șevciuk a fost așteptat câteva luni să depună mărturii. Dar să se întoarcă în transnitria, din care, potrivit investigației, o echipă din foști conducători a scos milioane de dolari, fostul președinte nu a vrut.

Articolele în baza cărora dl. Șevciuc este bănuit sunt diverse. Acesta este suspectat de complicitate în contrabandă, luare de mită, deturnare și delapidare în proporții deosebit de mare. Formulările sunt diverse, iar articolele sunt grave. Suspiciunile și formulările penale sunt grave. Sumele care apar sunt, de asemenea, foarte grave”, a comentat președintele Comitetului de Investigații din așa numita republică nistreană, Veceaslav Brînzari.

Fostul lider separatist a părăsit regiunea transnistreană în luna iunie după ce deputaţii aşa-numitului soviet de la Tiraspol i-au retras imunitatea, la cererea procurorilor. Anterior, acesta s-a ascuns în Moldova, însă presa scrie că el ar fi fugit deja în Rusia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram