/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Lux de închiriat pe internet. Au apărut anunțuri prin care îți poți face fotografii cu cutia unui iPhone X

missing
01 decembrie 2017, ora 12:46

Totodată, unii moldoveni propun și servicii alternative pentru cei care nu-și permit un iPhone X. Astfel, pe unul din site-urile de mică publicitate, un utilizator oferă posibilitatea de a face o fotografie cu cutia iPhone X pentru o remunerare minimă.

La o scurtă analiză a celor mai importante site-uri a magazinelor de tehnică din țară, vedem că în Moldova este disponibil Apple iPhone X 64GB, Space Grey la preț de 27 999 lei, iar cu memoria de 256GB cu prețul de 30999 lei.
Un alt magazin aduce la pre-comandă iPhone X Silver de 65GB la 27 999 de lei sau același telefon cu o memorie de 256GB la prețul de 30999 lei.

Menționăm că prețul unui iPhone X în lume este peste o mie de dolari. Astfel, cel mai ieftin iPhone X costă 1.000 de dolari, iar cel mai mare preț este în Rusia, unde un telefon costă 1.390 de dolari. În Uniunea Europeană costul mediu al unui iPhone X este de 1.376 de dolari.

iPhone X are un ecran de 5,8 inci la rezoluție Super Retina, e OLED (fabricat de Samsung) și se întinde pe aproape toată fața. Doar în partea de sus mai există un „rest” de spațiu pentru camera foto cu sistemul Face ID, senzorii de proximitate și luminozitate. iPhone X rezistă la apă și praf, suportă încărcare wireless (standard Qi) și folosește iOS 11. Cipul A11 Bionic vine cu un procesor neural, astfel încât să poată analiza rapid (și cât de cât sigur) chipul unei persoane și să-i permită să-și folosească telefonul. Apple susține că Face ID de pe iPhone X are o rată de eșec extrem de scăzută, fiind testat cu fotografii și chiar mulaje de fețe. Totodată, telefonul este pregătit pentru aplicații de realitate augmentată. Atât hardware, cât și software, Apple anunță că susține dezvoltarea acestei categorii noi de conținut. Pe partea de imagistică, iPhone X are două camere de 12 megapixeli: f/1.8 pentru cea wide și f/2.8 pentru cea tele. De asemenea, pe față există un senzor de 7MP cu tehnologia TrueDepth, care poate analiza 3D.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram