/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Așteptări versus realitate. Bradul călător a ajuns la Chișinău și a fost instalat în PMAN

missing
02 decembrie 2017, ora 08:40

UPDATE: Răspuns la întrebarea care-i macină pe toți. De ce bradul din Ucraina a ajuns la Chișinău fără crengi. Detalii AICI.

UPDATE: Silvia Radu, despre bradul ciopârțit. „S-a dorit acest spectacol grotesc, dirijat prin sms de un tovarăș fruntaș liberal”. Detalii AICI.

UPDATE: La doare câteva ore după ce a fost instalat, Silvia Radu a dispus ca bradul să fie scos. Primarul interimar a anunțat că va cumpăra un alt brad din banii proprii. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Reamintim că, bradul are în jur de 30 de metri şi a fost adus din zona Iaremcea, regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina. Preţul pomului este 15 mii lei, însă nu se cunoaște cât a costat și transportarea acestuia la Chișinău.

27 noiembrie, Iaremcea, Ucraina

2 decembrie, Chișinău

Foto: Facebook / Maxim Melinti

Foto: Facebook / Aliona Ursu

Foto: Luchianiuc.com/blog

Foto: deschide.md

Foto: deschide.md

Foto: deschide.md

Foto: deschide.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram