/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ O publicație americană laudă bogăția culinară a restaurantului „Moldova” din Boston

03 decembrie 2017, ora 12:34

„Mâncărurile și savorile României și Ucrainei, atât și a Turciei și Rusiei, se găsesc în meniul restaurantului „Moldova Authentic”: kebab, salată de varză, sarmale, murături și tăiței de casă acoperiți cu unt și brânză. Un aperitiv costă de la 6.45$ la 11.45$, felul principal – 16.45$ – 24.95$, iar la desert, cușma lui guguță poate fi savurată la prețul de 9.95$”, scrie Harvard Magazine.

Proprietarii Artur și Sandra Andronic au emigrat în SUA acum câșiva ani și au administrat un restaurant italian înainte de a iniția propria afacere.

Restaurantul este deschis toată ziua și deși Republica Moldova nu este cu mult mai mare decât statul Massachusetts, oferă o varietate culinară extraordinară.

Foto: eatingwithziggy.files.wordpress.com

Foto: vox-cdn.com

Foto: twimg.com

Foto: http://moldova24.net

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram