/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un grup de jurnaliști a depus un demers comun pentru a realiza un interviu cu ex-premierul Vlad Filat

missing
04 decembrie 2017, ora 13:51

Din grupul de jurnaliști fac parte Natalia Morari (TV8), Lorena Bogza (ProTV), Vasile Botnaru (Europa Liberă), Gheorghe Gonța (TVC 21), Nicolae Negru (Ziarul Național) și Igor Volnițchi (TRIBUNA).

„Vlad Filat a deținut funcții importante în stat și este condamnat pentru pentru corupere și trafic de influență printr-o hotărâre definitivă și irevocabilă, și prin urmare, interviul pe care ne propunem să-l realizăm se află în afara cadrului înfăptuirii justiției și nu poate să influențeze judecătorii în procesul emiterii unei hotărâri”, se menționează în demersul jurnaliștilor.

Interviul va avea ca subiect principal procesul penal în care a fost acuzat și condamnat Vlad Filat, precum și, alte aspecte de interes general având în vedere conjunctura politică actuală din Republica Moldova, în contextul în care la momentul inițierii acestui dosar împotriva lui Vlad Filat, în fracțiunea PLDM din Parlament erau 23 de deputați, iar în prezent au rămas doar patru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram