/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/AUDIO/ Procuratura Ucrainei a publicat o înregistrare a conversației lui Saakașvili cu un om de afaceri, care ar fi plătit pentru acțiunile sale de protest

missing
05 decembrie 2017, ora 19:43

Conversația, potrivit Procuraturii Generale, a avut loc la 20 noiembrie 2017. În materialul audio, “Kurchenko” susține că are “interese de afaceri” în Ucraina și “posibilitatea de a ajunge în diferite birouri din Rusia”. Apoi interlocutorii discută despre faptul că “Saakașvili” ar trebui să-și trimită reprezentantul la “Kurchenko”.

Conversația de 30 de minute, dintre Kurchenko și Saakașvili, a fost publicată de Procuratura Generală și este precedată de înregistrări audio și materiale video din alte conversații – inclusiv, probabil, cu unul din aliații lui Saakashvili, Severir Dangadze și un confident anonim de al lui Kurchenko. “Persoana de încredere” întreabă, în special, “la ce se poate aștepta Kurchenko” – probabil, în cazul în care Saakashvili vine la putere.

În imaginile video publicate astăzi de Procuratură se vede cum un “curier” îi transmite bani lui Dangadze. Se pare că curierul este cel care a realizat filmările ascunse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram