/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Fără Kevin Spacey! Filmările ultimului sezon „House of Cards” vor fi reluate la începutul lui 2018

05 decembrie 2017, ora 08:28

Acest al șaselea și ultim sezon nu va avea decât opt episoade, față de 13 în cazul celorlalte cinci sezoane.

De la sfârșitul lui octombrie Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, a fost acuzat că a hărțuit și agresat doi actori minori, dar și de hărțuire pe platourile “House of Cards”.

În Marea Britanie, Scotland Yard a deschis o anchetă privind două presupuse agresiuni sexuale și mai multe cazuri de hărțuire la teatrul londonez Old Vic, unde Kevin Spacey a fost director artistic între 2004 și 2015.

Actorul de două ori laureat al unui premiu Oscar este una dintre numeroase personalități de la Hollywood, din muzică, politică și media vizate de astfel de acuzații după apariția cazului Harvey Weinstein, producător de cinema acuzat de numeroase agresiuni și violuri.

La începutul lui noiembrie, Netflix a anunțat că Kevin Spacey a fost definitiv exclus din distribuția “House of Cards”, serial politic care a făcut din platforma video online un actor respectat al producției de televiziune.

Autorii trebuie să-și imagineze acum cum va continua serialul fără Spacey care a fost, cel puțin la începutul serialului, personajul principal Frank Underwood, devenit apoi președinte al SUA.

Sfârșitul celui de al cincilea sezon le-a oferit totuși o trambulină interesantă, în condițiile în care soția sa, Claire Underwood, a devenit înlocuitoarea sa la Casa Albă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram