/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Moscova a inclus pe lista „agenților străini” nouă instituții mass-media din Rusia. Care sunt acestea

missing
05 decembrie 2017, ora 11:33

Cele nouă instituții sunt: Radio Europa Liberă/Radio Libertatea (Svoboda), Vocea Americii (VOA), postul de televiziune Current Time, Siberia.Reality, Idel.Reality, Factograph, KavkazRealii, Crimea.Reality,
AzadliqRadiosu.

Această lege este prezentată drept o ripostă la înregistrarea în SUA sub același nume de „agent străin” a postului de televiziune RT, controlat de statul rus. Criticată virulent de către organizațiile neguvernamentale Human Rights Watch și Amnesty international, această lege obligă entitățile vizate să ofere informații autorităților ruse despre situația lor financiară și să menționeze în documentele pe care le prezintă că sunt încadrate ca atare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram