social

/DOC/ Compania Adidas a dat în judecată proprietara unui butic din Piața Centrală. Ce au decis magistrații

06 decembrie 2017, ora 14:26
Distribuie:

De asemenea, ADIDAS a solicitat ca instanța să oblige pârâta de a distruge pe cont propriu produsele aflate în buticul din piaţa centrală administrat de pârâtă, să achite despăgubiri materiale în mărime de 110 000 lei şi morale în mărime de 110 000 lei. Totodată, pârâta să fie obligată să publice în presă, pe cont propriu, dispozitivul hotărârii judecătoreşti, în două publicaţii de circulaţie naţională; să achite suma de 2 500 lei pentru întocmirea procesului-verbal de constatarea faptelor şi stărilor de fapt și obligarea pârâtei la plata onorariului de avocat în cuantum de 25 000 lei.

În motivarea cererii The adidas International Marketing B.V. a indicat că pârâta a organizat comerţul cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte sport care poartă mărcile companiei reclamante, însă ultima nu a încheiat nici un contract de distribuţie cu produsele ce poartă mărcile ADIDAS.

Prima instanță, Judecătoria Chișinău a decis la 22 februarie 2017, printr-o hotărâre că acțiunea înaintată de The adidas International Marketing B.V. a fost respinsă ca neîntemeiată. The adidas International Marketing B.V. a declarat apel împotriva hotărârii instanței de fond, la data de 01 martie 2017, solicitând casarea hotărârii instanței de fond și emiterea unei decizii prin care acțiunea înaintată să fie admisă integral.

Curtea de Apel Chișinău nu a dat curs cererii de apel, pentru că The adidas International Marketing B.V. nu a prezentat apelul motivat.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram