/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Poroshenko reacționează: „Am crezut că sunt greu de surprins, dar ceea ce ieri a auzit întreaga țară, i-a șocat pe toți”

missing
06 decembrie 2017, ora 15:51

„Am crezut că sunt greu de surprins, dar ceea ce ieri a auzit întreaga țară, i-a șocat pe toți. Aduc mulțumiri Procuraturii Generale și SBU-ului pentru munca lor profesionistă de a proteja interesele naționale și statalitatea. Președintele și Guvernul respectă dreptul poporului de a protesta pașnic și am demonstrat acest lucru în ultimele săptămâni, chiar dacă organizatorii acțiunilor de protest au râvnit sânge și au provocat forțele de ordine”, a declarat Poroshenko.

Potrivit presei din Ucraina, Saakashvili cheamă oamenii să iasă în această seară la miting în Piața Constituției în fața Radei Supreme a Ucrainei.

Susținătorii fostului președinte georgian au improvizat în seara zilei de ieri un orășel de corturi în fața parlamentului. Potrivit newsone, în această dimineață au avut loc altercații între susținători și forțele de ordine.

În urma acțiunilor aproximativ 30 persoane au avut de suferit. Saakashvili a declarat că oamenii legi îl căutau pe el, însă au greșit cortul în care se afla.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram