/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Trei bărbați au fost inculpați în ancheta privind asasinarea jurnalistei din Malta, ucisă în explozia unei bombe

06 decembrie 2017, ora 12:03

Acuzații, cu antecedente penale, sunt frații George și Alfred Degiorgio, 55 și 53 de ani, precum și Vince Muscat, 55 de ani, care fac parte din grupul de zece persoane reținute în legătură cu respectiva crimă.

Cei trei s-au declarat nevinovați, magistrații maltezi imputându-le de asemenea infracțiunile de posesie ilegală de arme și de material pentru fabricarea bombelor.

Anchetatorii încearcă acum să afle dacă arestații au fost executanții asasinatului sau l-au și conceput.

Celelalte șapte persoane arestate în acest caz ar putea fi eliberate în curând pe cauțiune, a afirmat aceeași publicație.

Jurnalista Daphne Caruana Galizia a fost asasinată la data de 16 octombrie, după ce acuzase constant politicieni și alți oficiali maltezi de corupție în popularul său blog Running Commentary, fiind dată în judecată de câteva ori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram