Vladimir Putin și-a anunțat intenția de a candida pentru alegeri în 2018, scrie Ria Novosti.

„Voi candida la funcția de președinte”, – a declarat Putin la o întâlnire cu angajați uzinei GAZ. „Rusia va merge doar înainte, iar în această mișcare nimeni și niciodată nu o va opri”, a mai adăugat Putin.

Partidul „Rusia Unită“ va susține candidatura acestuia.

Tot astăzi, prezent la Forumul „Voluntari” din Moscova, Putin a fost întrebat despre participarea la alegerile de prezidențiale. Acesta a menționat că este pas responsabil pentru orice persoană și a spus că va lua o decizie în viitorul apropiat.

Putin a fost ales pentru prima dată în funcția de Președinte al Rusiei în martie 2000, iar în 2004 a fost reales. Din 2008 până în 2012 a lucrat ca șef al guvernului, iar în 2012 a devenit din nou șef de stat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!