/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

Vladimir Putin a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din Rusia din 2018

06 decembrie 2017, ora 16:57

„Voi candida la funcția de președinte”, – a declarat Putin la o întâlnire cu angajați uzinei GAZ. „Rusia va merge doar înainte, iar în această mișcare nimeni și niciodată nu o va opri”, a mai adăugat Putin.

Partidul „Rusia Unită“ va susține candidatura acestuia.

Tot astăzi, prezent la Forumul „Voluntari” din Moscova, Putin a fost întrebat despre participarea la alegerile de prezidențiale. Acesta a menționat că este pas responsabil pentru orice persoană și a spus că va lua o decizie în viitorul apropiat.

Putin a fost ales pentru prima dată în funcția de Președinte al Rusiei în martie 2000, iar în 2004 a fost reales. Din 2008 până în 2012 a lucrat ca șef al guvernului, iar în 2012 a devenit din nou șef de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram