/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Saakașvili: Dacă va continua așa, Poroșenko ar putea să părăsească scaunul prezidențial până la Revelion

missing
07 decembrie 2017, ora 10:21

„Poroșenko face atât de multe prostii acum, așa că cred că el însuși ne va ajuta dacă va continua la fel. Aceasta este decizia lui, eu nu pot să decid în locul lui. Poroșenko face atât de multe greșeli încă nu reușesc să le urmăresc”, a menționat Saakașvili.

Fostul guvernator al regiunii Odessa a mai declarat că Ucraina trebuie eliberată de oligarhii de la putere: „Pentru mine victoria este victoria poporului. Care este victoria poporului ucrainean? Îndepărtarea oligarhilor de la putere, stabilirea dictaturii clasei de mijloc a Ucrainei, reducerea impozitelor, eliminarea barierelor vamale și a afacerilor, creșterea pensiilor și ridicarea nivelului de educație și asistență medicală”.

Saakașvili a mai menționat că susținerea poporului ucrainean îi dă de înțeles că el poate învinge.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram