Fostul președinte georgian a declarat că Poroșenko ar putea să părăsească scaunul prezidențial până la Revelion. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni a postului NewsOne.

„Poroșenko face atât de multe prostii acum, așa că cred că el însuși ne va ajuta dacă va continua la fel. Aceasta este decizia lui, eu nu pot să decid în locul lui. Poroșenko face atât de multe greșeli încă nu reușesc să le urmăresc”, a menționat Saakașvili.

Fostul guvernator al regiunii Odessa a mai declarat că Ucraina trebuie eliberată de oligarhii de la putere: „Pentru mine victoria este victoria poporului. Care este victoria poporului ucrainean? Îndepărtarea oligarhilor de la putere, stabilirea dictaturii clasei de mijloc a Ucrainei, reducerea impozitelor, eliminarea barierelor vamale și a afacerilor, creșterea pensiilor și ridicarea nivelului de educație și asistență medicală”.

Saakașvili a mai menționat că susținerea poporului ucrainean îi dă de înțeles că el poate învinge.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!