/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A fost semnat acordul de grant pentru izolarea termică a clădirilor publice din Chișinău

missing
08 decembrie 2017, ora 07:00

Valoarea grantului din partea Fondului E5P este de 5 milioane de EURO. E5P este un fond al Uniunii Europene, prin intermediul căruia se susţin proiectele autorităţilor locale de îmbunătăţire a eficienţei energetice şi a mediului.

Valoarea totală a proiectului privind eficienţa energetică şi izolarea termică a clădirilor publice din municipiu este de 25 milioane euro. În acest sens, BERD şi BEI (Banca Europeană de Investiţii) oferă câte un împrumut de 10 milioane de EURO. De asemenea, Chişinăul beneficiază şi de un grant de investiţii de 5 milioane de EURO din partea Fondului E5P.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram