/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Americanii au decis! Au fost anunțate cele mai sigure automobile pentru anul 2018

09 decembrie 2017, ora 21:33

Din întreaga listă, 15 modele au primit cel mai înalt rating de Top Safety +. Mașinile au fost evaluate după mai multe criterii: un impact frontal, un impact lateral, rezistența acoperișului, precum și siguranța scaunelor și a tetierelor. În plus, au fost luate în considerare calitatea farurilor și posibilitatea transportului confortabil al copiilor într-un scaun pentru copii.

Mașinile KIA Forte, KAI Soul, Hyundai Santa Fe și Hyundai Santa Fe Sport au primit șase note de “Bine” și două “Acceptabile” (pentru impactul cu o suprapunere mica pe partea pasagerului si pentru sistemul de siguranța pentru copii).

Subaru Impreza. Subaru Legacy, Subaru Outback, Toyota Camry – au primit șapte note de ”Bine” și una de “Good +” (pentru sistemul de siguranță pentru copii).

Subary WRX, BMW seria 5, Genesis G90 și Mercedes-Benz GLC – la aceste modele experții au pus șapte note de “Bună” și una “Acceptabilă” (pentru sistemul de siguranță pentru copii).

Automobilul Genesis G80 a primit șapte note “Bune” și una “Pe margine” pentru sistemul de siguranță pentru copii.

Lincoln Continental are șapte note “bune” și “satisfăcătoare” pentru sistemul de siguranță destinat copiilor. Mercedes-Benz Clasa E – a primite raitingul de “Bună” la toate capitolele.

În același timp, toate mașinile au primit “Excelent” pentru sistemul de prevenire a coliziunilor frontale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram