Un bărbat de 60 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui incendiu. Tragedia s-a produs ieri, în jurul orei 16:00, în municipiul Bălți. Serviciul 901 a fost alertat despre producerea unui incendiu, pe strada Dostoevschii la ora 16.17 min. La fața locului, au intervenit două autospeciale de pompieri.  

Ajunşi salvatorii au stabilit că arde un apartament de la etajul 1, a unui bloc de locuit cu două nivele. În timpul stingerii incendiului în bucătărie a fost depistat cadavrul unui bărbat în vârstă de 60 ani, care cel mai probabil s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Din cauza fumului degajat care a pătruns la etajele superioare în timpul stingerii incendiului de către echipa de pompieri au fost evacuaţi din bloc cu ajutorul scării, trei minori cu vârstele de 16 şi 17 ani.

Incendiul a fost localizat de către pompieri la orele 16.43 şi lichidat la orele 17.40. Persoanele evacuate în timpul incendiului nu au avut nevoie de primul ajutor medical.

Circumstanțele și cauzele producerii incendiului urmează să fie stabilite ulterior.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!