/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Și-a pierdut viaţa într-un incendiu: Un bărbat, găsit mort într-un apartament din Bălți

missing
09 decembrie 2017, ora 10:55

Ajunşi salvatorii au stabilit că arde un apartament de la etajul 1, a unui bloc de locuit cu două nivele. În timpul stingerii incendiului în bucătărie a fost depistat cadavrul unui bărbat în vârstă de 60 ani, care cel mai probabil s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Din cauza fumului degajat care a pătruns la etajele superioare în timpul stingerii incendiului de către echipa de pompieri au fost evacuaţi din bloc cu ajutorul scării, trei minori cu vârstele de 16 şi 17 ani.

Incendiul a fost localizat de către pompieri la orele 16.43 şi lichidat la orele 17.40. Persoanele evacuate în timpul incendiului nu au avut nevoie de primul ajutor medical.

Circumstanțele și cauzele producerii incendiului urmează să fie stabilite ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram