Câștigătorul concursului Eurovision 201, Salvador Sobral, se recuperează în spital după ce a suferit un transplant de inimă. Chirurgii de la Spitalul Santa Cruz din capitala portugheză, Lisabona, au declarat că tânărul în vârstă de 27 de ani "se descurcă bine", transmite BBC.

În septembrie, interpretul care suferă de boală cardiacă de mult timp, a anunțat că își încetează temporar activitatea. Câteva luni au trecut până ce un donator potrivit a fost selectat. Potrivit medicilor, procedura a avut succes, dar recuperarea va dura mult timp. Potrivit chirurgului Miguel Abecasis, după operație, Sobrad va avea o “viață absolută normală”.

Sobral nu a putut participa la toate repetițiile de la Eurovision din Kiev din cauza stării sale de sănătate, dar a luat primul loc, după ce a interpretat piesa “Amar Pelos Dois”, scrisă de sora lui mai mare. A adunat 758 de puncte. Menționăm că, este pentru prima dată când Portugalia a câștigat Eurovisionul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!