În mai multe localități din țară ninge. Moldovenii din diferite regiuni ale țării își împărtășesc bucuria fulgilor de nea pe rețele sociale. Potrivit informațiilor Inspectoratului de Patrulare, în prezent în raioanele Ocnița, Briceni, Râșcanu, Glodeni, Florești, Edineț, Șoldănești, Soroca, Sângerei, Ungheni, Nisporeni, Hâncești, Taraclia și Cahul s-a așezat un strat de zăpadă. Mai jos vă prezentăm câteva din imagini postate de rețeaua socială Instagram.

Amintim că, astăzi Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Galben de vânt puternic în toată țara. Potrivit avertizării, în a doua jumătate a zilei se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de 15-20 m/s.

Like 2 centuries ago … . . . #village #history #horse #localtransport #winter #winterphoto #carriage #wintervillage #nocolor #white #snow #snowflakes #localsmd #moldova #moldovamea #visitmoldova #discovermoldova #vscox #vscomoldova #igmoldova

A post shared by Nastia (@nastia_sersun) on

A post shared by Radion911 (@radion_ali) on

One of the best mornings ?❄

A post shared by Med Student ☤ (@_ariinaa_) on

Смайликами вам в ленту

A post shared by Игорь Перепёлкин (@igorperepelkin) on

A post shared by Alexandru Veriga (@verigaa) on

Snowy day….? #snow #moldova #black #white #professional #taken_by_me

A post shared by מרים גניים (@maryam_genem_) on

Ninge Ninge?❄️ #chisinaumd #letitsnow

A post shared by patriciadodon (@patriciadodon) on

Chisinau under siege of #Snow

A post shared by Anastasia (@anastasiappv) on

??????

A post shared by Etibar Etibarli (@etibar831) on

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!