/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ministerul de Externe vine cu precizări privind accidentul din România în care au murit doi moldoveni

missing
10 decembrie 2017, ora 13:25

Potrivit informațiilor comunicate Ambasadei Republicii Moldova la București de către autoritățile române în accidentului din Județul Harghita au fost răniți cinci cetățeni ai Republicii Moldova, aceștia sunt internați în spital și sunt în stare stabilă, iar alți doi au decedat. MAE IE și Ambasada Republicii Moldova la București iau legătura cu rudele persoanelor implicate în accident.

De asemenea, la indicația Prim-ministrului Pavel Filip a fost creată o celulă de criză pentru elucidarea circumstanțelor accidentului rutier. Ambasada Republicii Moldova la București este în contact permanent cu autoritățile române.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram