/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Satul german, scos la licitație cu tot cu locuitori, a fost vândut. Câți bani a scos din buzunar noul proprietar

missing
10 decembrie 2017, ora 10:03

Astfel, acestuia îi aparține un domeniu cu o suprafață de aproximativ 16.000 de metri pătrați situat în mijlocul unei păduri, în care se află mai multe imobile rezidențiale, șoproane și dependințe, scrie ndtv.com.

În anul 2000, cătunul a fost vândut investitorilor privați pentru un „simbolic Deutschmark“, moneda germană pre-euro. Însă, cei doi frați, care au fost cumpărătorii celor doisprezece clădiri, plus vestigiile și garajele, nu au reușit să readucă satul la viață.

În prezent, în sat mai trăiesc aproximativ 20 de pensionari.

Satul a fost scos la licitație în această sâmbătă pentru prețul de pornire de 125.000 de euro. Acesta a fost pus în vânzare după decesul unuia dintre proprietari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram