/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Candu, Leancă, Zotea și alți deputați vor participa la funeraliile Regelui Mihai I

missing
11 decembrie 2017, ora 14:59

Potrivit programului funeraliilor făcut public de Casa Regală a României, miercuri, 13 decembrie, începând cu ora 14.00, corpul neînsuflețit al Regelui va fi așezat în Holul de Onoare al Castelului Peleș.

Între orele 14.00 – 15.00, instituția Președintelui Republicii Moldova și a Președintelui României, membrii Guvernului Republicii Moldova și ai României, membrii Parlamentului Republicii Moldova și ai României vor transmite condoleanțe la Castelul Peleș. Custodele Coroanei și Familia Regală vor fi prezenți la Sinaia.

Majestatea Sa Regele Mihai I a încetat din viață la 5 decembrie curent, la reședința privată din Elveția. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, la 16 decembrie 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram