/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ În febra pregătirilor. A început amenajarea Târgului de Crăciun din strada 31 August

missing
11 decembrie 2017, ora 11:41

Totodată vor fi amenajate și cele cinci zone speciale ale Târgului de Crăciun: de poveste, de gheață, zona aventurii, a tradițiilor și a colindelor.

De menționat că, începând cu ziua de luni, 11 decembrie 2017, ora 13:00, strada 31 august 1989 va fi închisă în perimetrul str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni – str. Aleksandr Pușkin.

Timp de o lună, până pe 15 ianuarie 2018, tronsonul va deveni pietonal, în timp ce transportul public care circula în zonă va avea un alt itinerar, iar traficul rutier va fi redirecționat pe străzile paralele.

Pentru a evita ambuteiajele, șoferii sunt îndemnați să respecte indicatoarele rutiere temporar amplasate în zonă, iar locuitorii capitalei sunt îndemnați să-și planifice din timp ieșirile. Mai multe informații despre noul traseu al transportului public găsiți pe pagina online a Primăriei Municipiului Chișinău.

În următoarea săptămână, strada 31 august 1989 urmează să fie decorată cu mii de luminițe, pentru ca organizatorii Târgului de Crăciun să creeze farmecul de poveste specific tradițiilor de iarnă, ca în marile oraşe europene.

Târgul va fi inaugurat pe 15 decembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram