Încă un deținut a murit în penitenciarul Nr.16 - Pruncul. Bărbatul s-a stins din viață duminică, 10 decembrie, și nu avea semne de moarte violentă.

Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, suferea de o formă severă a cancerului și se afla în Spitalul Penitenciar de aproximativ 6 luni, anterior refuzând investigațiile și tratamentul.

Imediat au fost informate organele procuraturii,Avocatul Poporului și rudele deținutului.

Potrivit datelor Raportului de bilanț al activităţii sistemului penitenciar, în primele 9 luni anul 2017 în penitenciare au decedat – 30 persoane deținute. În structura mortalităţii pe prim plan se situează bolile oncologice și ale sistemului cardiovascular, majoritatea persoanelor deținute fiind plasate în penitenciare cu astfel de patologii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!