/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Prinţul Charles al Marii Britanii va participa la înmormântarea Regelui Mihai

missing
11 decembrie 2017, ora 07:19

„Din câte am înţeles, a confirmat deja (prezenţa la înmormântare -n.r.) prinţul Charles”, a declarat Vasile Bănescu, duminică, la Antena 3.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a mai spus că la înmormântarea Regelui Mihai va participa şi un reprezentant al Casei Regale a Spaniei.

Regele Mihai – care împlinise 96 de ani în 25 octombrie – a încetat din viaţă în 5 decembrie, la reşedinţa sa din Elveţia.

Sicriul cu trupul neânsufleţit al regelui va fi adus în ţară miercuri, 13 decembrie. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, la noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş, unde sicriul cu trupul neînsufleţit va fi transportat, de la Bucureşti, cu Trenul Regal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram