„Termoelectrica” S.A. informează că mâine, 12 decembrie, începând cu ora 01:00, până la ora 16:00, va fi sistată livrarea energiei termice pentru consumatorii din străzile Muncești, Burebista, Sarmizegetusa, în perimetrul străzilor Cuza Vodă, Grădina Botanica, Valea Crucii, Grenoble și Independenței.

Sistarea este determinată de necesitatea lichidării scurgerii de agent termic la conducta cu diametrul nominal 800 mm din str. Burebista 38.

„Lucrarea a fost planificată anume pentru această perioadă pentru a diminua impactul negativ asupra consumatorilor care intră în deconectare, ținând cont de faptul că începând cu data de 12 decembrie temperaturile atmosferice vor fi în jurul de 10 grade Celsius”, se menționează într-un comunicat de presă al instituției.

Menționăm că ieri, 10 decembrie, pe strada Burebista din sectorul Botanica s-a surpat asfaltul, fiind avariată o rețea termică. Incidentul s-a produs din cauza lipsei canalizării pluviale.

Foto: Ion Corcodel

Foto: Ion Corcodel

Foto: Ion Corcodel

Foto: Ion Corcodel

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!