/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Troleibuzele din Chișinău nu sunt dotate cu cauciucuri de iarnă. RTEC are nevoie de 4 milioane de lei

missing
11 decembrie 2017, ora 12:32

Potrivit primarului Silvia Radu, administraţia RTEC abia vineri a informat Primăria despre necesitatea de a procura 400 de anvelope, iar în acest sens sunt necesare 4 milioane lei.

„În condiţiile de iarnă, dotarea necorespunzătoare a unităţilor de transport public pun în pericol securitatea pasagerilor. Operatorul trebuia să fie pregătit din timp pentru sezonul rece. Este un lucru neacceptat”, a punctat edilul-şef al capitalei.

În context, primarul general interimar a cerut ca până la finele săptămânii curente să fie soluţionată problema, astfel încât toate troleibuzele care circulă pe rutele municipale să fie dotate cu anvelope noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram