/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ A sfidat legea pentru a treia oară într-un an. Un bărbat, lipsit de dreptul de a conduce, prins beat la volan

missing
11 decembrie 2017, ora 14:18

Șoferul s-a dovedit a din un bărbat de 41 de ani, locuitor al orașului Călărași. Șoferul se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de alcool de 1,72 mg/l în aerul expirat. Fiind verificat în baza de date, inspectorii de patrulare au stabilit că de la începutul anului, șoferul este depistat la volan în stare de ebrietate deja a treia oară, fiindu-i privat dreptul de conduce încă din iunie 2017.

Conform legislației RM, conducerea unui automobil în stare de ebrietate, se pedepsește cu amendă de până la 42 500 de lei cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport de la 3 la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram