/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Grigoriță nu a fost lăsat din nou să participe la conferință. Dodon: „Nu eu mă ocup de acreditare”

missing
12 decembrie 2017, ora 19:13

„Nu președintele face lista jurnaliștilor acreditați la eveniment. Este serviciul de presă și paza. Cine din dvs s-a adresat la mine pe rețelele de socializare și eu nu am răspuns? Nu a fost niciodată așa ceva. Cum a fost anterior când am fost deputat, am rămas accesibil și voi fi disponibil. Nu am probleme cu nici un jurnalist”, a declarat șeful statului.

Președintele a mai menționat că dacă serviciul de pază decide să interzică unui jurnalist participarea, atunci întrebările trebuie adresate serviciului de pază.

Constantin Grigoriță a menționat pentru TV8 că în cazul în care serviciul de pază îl consideră periculos, ar vrea să știe care sunt motivele, or până acum acestea nu i-au fost comunicate.

Dau vina pe oricine altcineva, dar nu sunt ei vinovați. Dacă ar fi vorba că serviciul de pază și protecție de stat au găsit pericol în persoana mea, față de președintele Dodon, atunci să argumenteze care este pericolul. Pericolul este că pun întrebări incomode?”, a spus Constantin Grigoriță, fotoreporter.

Menționăm că fotoreporterului Grigoriță i-a fost îngrădit de mai multe ori accesul la evenimentele publice cu participarea șefului statului.

Anterior, în cadrul unei conferințe de presă, Constantin Grigoriță, care a luptat în 1992 pentru apărarea integrității teritoriale a Republicii Moldova, l-a întrebat pe Igor Dodon „Cum poți să te închini în fața agresorului?” după o întâlnire a președintelui cu șeful grupării separatiste de la Tiraspol. De atunci, fotoreporterul nu a mai fost lăsat să intre la evenimentele publice cu participarea lui Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram