/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Accident grav la Sângerei. Un preot și soția acestuia au decedat după ce un automobil a ieșit pe contrasens

missing
13 decembrie 2017, ora 20:02

S-a constatat că șoferul unui automobil de marca Audi a pierdut controlul asupra volanului, ieșind pe contrasens și tamponând frontal un alt automobil de marca Opel, în care se aflau cei doi soți.

În urma verificărilor de rigoare, s-a stabilit că atât șoferul cât și pasagerul automobilului Opel au decedat pe loc iar șoferul automobilului Audi, a fost transportat la spitalul din orașul Sângerei, cu diverse leziuni corporale.

La moment, sunt întreprinse toate acțiunile de investigație și urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram