Un accident rutier grava avut loc în satul Bilicenii Vechi, raionul Sângerei. În urma acestuia, o persoană a fost traumatizată, iar alte două persoane, soț și soție, au decedat pe loc. Cei doi soți decedați activau ca preot și preoteasă la biserica „Sfânta Treime” din satul Copăceni, raionul Sângerei. Accidentul a avut loc în jurul orei 17.20.

S-a constatat că șoferul unui automobil de marca Audi a pierdut controlul asupra volanului, ieșind pe contrasens și tamponând frontal un alt automobil de marca Opel, în care se aflau cei doi soți.

În urma verificărilor de rigoare, s-a stabilit că atât șoferul cât și pasagerul automobilului Opel au decedat pe loc iar șoferul automobilului Audi, a fost transportat la spitalul din orașul Sângerei, cu diverse leziuni corporale.

La moment, sunt întreprinse toate acțiunile de investigație și urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!