Un tânăr de 26 de ani a avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce a suferit un accident rutier și a rămas blocat între fiarele unui autocamion. Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 19.00.

Conform primelor informații în apropiere de localitatea Ciuflești, raionul Căușeni un camion de model “GAZ – 53” a fost lovit de un alt autocamion, iar în consecință conducătorul auto din primul camion a rămas prins în autovehicul.

Salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare a persoanei blocate, reușind să-i salveze viața. În urma operațiunii efectuate bărbatul a fost preluat de echipaj medical la spital, viața acestuia fiind în afara oricărui pericol.

Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi elucidate de organele competente.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!