Angajații Departamentului de Investigare Penală din regiunea transnistriană au descoperit o crimă comisă în septembrie 2010. Potrivit serviciul de presă al așa-zisului Minister de Interne din regiune, acum șapte ani nu a pervenit nici un anunț despre disparația unui bărbat din Tiraspol, deoarece acesta nu avea familie și avea un mod de viață retras.

În urma investigațiilor s-a constat însă că bărbatul ar fi decedat în urma unei bătăi, care s-a iscat în urma unui conflict. Totul s-ar fi produs în casa unui bărbat în vârstă de 35 de ani din satul Hlinaia.

Potrivit forțelor de ordine, victima ar fi fost bătută de un al treilea amic de pahar, care atunci împlinea abia 24 de ani. După ce a comis fapta, tânărul, împreună că proprietarul casei din Hlinaia, l-au îngropat pe bărbat în gropa pe care o săpaseră pentru veceu.

Timp de șapte ani autorii crimei au ținut fapta în taină, iar recent forțele de ordine au avut temei pentru a verifica o informație, astfel încât crima a fost descoperită.

În acest caz a fost inițiat un dosar penal. Ambii bănuiți sunt reținuți.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!