/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Crimă cumplită în Transnitria. După șapte ani de la comiterea crimei, osemintele unui bărbat au fost găsite într-o groapă

missing
13 decembrie 2017, ora 07:45

În urma investigațiilor s-a constat însă că bărbatul ar fi decedat în urma unei bătăi, care s-a iscat în urma unui conflict. Totul s-ar fi produs în casa unui bărbat în vârstă de 35 de ani din satul Hlinaia.

Potrivit forțelor de ordine, victima ar fi fost bătută de un al treilea amic de pahar, care atunci împlinea abia 24 de ani. După ce a comis fapta, tânărul, împreună că proprietarul casei din Hlinaia, l-au îngropat pe bărbat în gropa pe care o săpaseră pentru veceu.

Timp de șapte ani autorii crimei au ținut fapta în taină, iar recent forțele de ordine au avut temei pentru a verifica o informație, astfel încât crima a fost descoperită.

În acest caz a fost inițiat un dosar penal. Ambii bănuiți sunt reținuți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram