Accident grav la ieșirea din oraș, în apropiere de Porțile Orașului. Două mașini s-au tamponat și s-au făcut zob. La fața locului s-a deplasat o ambulanță și un echipaj de pompieri.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, accidentul a avut loc în jurul orei 11, pe strada Valea Crucii. Două automobile, unul Mazda s-a tamponat frontal cu un automobil de model Toyota.

În urma impactului conducătorul auto din automobilul de model ‚Mazda” a rămas încarcerat în fiare. Salvatorii au reușit să-l salveze efectuând în mai puțin de 10 minute deblocarea acestuia. Bărbatul de 32 de ani a fost preluat de echipajul 903 cu multiple traumatisme și a fost transportat la spitalul de urgență.

Toate circumstanţele producerii accidentului urmează a fi stabilite de oamenii legii.

Foto: Facebook/Ruslan Marciuc

Foto: Facebook/Ruslan Marciuc

Foto: Facebook/Ruslan Marciuc

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!