Serviciul „InfoTrafic” al Inspectoratului Național de Patrulare anunță că începând cu orele 13:00 va fi sistată circulația rutieră pe mai multe străzi în legătură cu deplasarea cortegiului funerar spre Cimitirul Armenesc a Maestrului Vladimir Curbet.

Respectiv, începând cu orele 13:10, va fi sistată circulația rutieră în direcția de deplasare pe următorul traseu:
de la Palatul Național – str. Pușkin – bd. Ștefan cel Mare – str. V. Alecsandri – str. A. Mateevici (contrasens) – Cimitirul Armenesc;

Astfel, Serviciul „InfoTrafic” recomandă conducătorilor auto:
– să se conformeze necondiţionat indicaţiilor agenţilor de patrulare;
– să evite după posibilitate tronsonul menționat, pentru o deplasare sigură și stabilă.
– să manifeste răbdare și disciplină maximă, fără abateri de la respectarea Regulamentului circulației rutiere.

Menționăm că, vicepreședintele Parlamentului Vladimir Vitiuc a participat la funeraliile Maestrului Vladimir Curbet. Vicespeakerul, împreună cu un grup de deputați, au păstrat un minut de reculegere și au depus o coroană de flori în amintirea celui care a fost prim-maestru de balet şi a educat zeci de generaţii de artişti în cadrul Ansamblului Național Academic de Stat de Dansuri Populare „Joc”.

Maestrul Vladimir Curbet și-a dedicat întreaga viață tradițiilor coregrafice, a regizat şi a prezentat cu ansamblul „Joc” circa 10 000 de spectacole în peste 70 de țări.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!