Caravana de Crăciun a pornit în turneu. Timp de două săptămâni, Caravana va merge la peste 3000 de copii din orfelinate, din familii sărace și școli-internat. În pragul sărbătorilor de iarnă, voluntarii vor aduce micuților cadouri, dulciuri și multe concursuri distractive.

În cadrul Caravanei de Crăciun, elevii Centrului de Excelență în Transporturi au mers la copii orfelinatului din Hâncești. Elevii au pregătit pentru copii concursuri și mai multe numere artistice.

„Plecăm la ei să le cântăm, ei să danseze împreună cu noi și pur și simplu să împărtășim energia cu ei”.

„Pentru a bucura copiii, pentru a le arăta că nu sunt singuri, sunt cineva care să-i ajute și sunt cu ei”.

„Să împărtășesc energia mea copiilor care nu au parte de sărbători atât de vesele ca noi”.

În acest an, Caravana de Crăciun va ajunge la copiii din 23 de orfelinate, școli rurale și case de copii.

„În fiecare zi va merge câte un liceu din Capitală, unde o să-și prezinte programul cultural, să ofere cadouri dulci copiilor. Creăm o bună dispoziție înainte de sărbători”, spune Andrei Boaghe, organizator.

Caravana de Crăciun este organizată pentru a 21 oară. Caravana pornește zilnic, până pe 22 decembrie, la ora 9.00, din PMAN.

Reporter: Veronica Vacari
Imagine: Vlad Coroban

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!